Not known Facts About su kaçağı tespiti

Wiki Article

Bu durumun tespiti için öncelikle tesisatçıların her su kaçak tespitte yaptığı gibi dairenin temiz su tesisatını check eder ve kullandığı ekipmanla su kaçağının yerini tespit eder ve tespit edilen borudaki patlak tamir edilir.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Su kaçağının olduğu bölge açılır, onarımı ve değişim yapılarak tekrar kapatılır. Onarım ve değişim işlemi bittikten sonra su kaçağı tekrar kontrol edilir.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Banyo su kaçağı tespiti için kullanılan yöntemlerden biri de gelişmiş dinleme cihazlarıdır. Bu cihazlar da kaçakların nokta atışı olarak tespit edilmesini ve yerlerinin kısa sürede bulunmasını sağlar.

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı su kaçak tespiti profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Su kaçağı tespiti kadar önemli olan bir diğer konu da tespit edilen sızıntının tamir edilmesidir. Profesyonel su tesisatçıları, tespit edilen su sızıntısının nedenini belirler ve gerekli onarımları hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirirler.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda dimension yardımcı olacaktır.

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Robotla su kaçak tespiti Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları su kaçağı tespiti tespit etmek için kullanılıyor .

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

İlk olarak su sayacının her iki yanındaki vanaları kapatın. Eğer alt kata su sızıntısı azalıyorsa soğBritish isles su borunuzda su kaçağı su tesisatçısı vardır. (Vanaların suyu tamamen kestiğinden emin olun.)

Bu işlemler için ekstra su kaçağı tespiti bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artworkık Tıkanıklık Merkezi var.

Report this wiki page